Sofia scherpenlicht

Lees hier het verhaal van medewerkster Sofia Ezzine, en hoe de coronacrisis een invloed had op haar dagdagelijkse jobuitvoering:

Sofia Ezzine is sinds november 2018 administratief bediende bij DL Medical en staat in voor de herstellingen van instrumentarium allerhande zoals instrumenten, dentale handstukken en rigide optieken.

“Bij de uitbraak van de coronacrisis in België was het bang afwachten. Zouden we als medewerkers kunnen blijven werken of vallen we terug op technische werkloosheid ? Doordat de operatiekwartieren stilgelegd werden, kregen we minder herstellingen binnen. De noodzaak tot het verkrijgen van beschermingsmateriaal voor zowel ziekenhuispersoneel, maar nadien ook bij tal van andere sectoren werd al snel duidelijk. DL Medical zag hier de opportuniteit om in deze noden te voorzien. Daardoor werd de uitvoering van mijn dagdagelijkse taken anders ingevuld. Naast de weinige herstellingen die binnenkwamen, werd ik ingezet om de gelaatsbeschermingen en mondmaskers te assembleren, te verpakken en tijdig te versturen naar onze klanten. Dit behoorde niet tot mijn dagelijkse job bij DL Medical, maar toch was het fijn om hier aan mee te helpen en een bijdrage te kunnen leveren aan de grote noden die aanwezig waren. Op bepaalde momenten was het zeer druk waardoor we zelfs een beroep moesten doen op extra mankrachten van buitenaf. Dankzij de flexibiliteit van mijn collega’s en mezelf konden wij de hele periode op het kantoor blijven werken. Uiteraard met respect voor de Social Distancing-regel“, merkt ze lachend op.

“Ik probeer de toekomst verder positief te zien. Hoe de komende maanden er zullen uitzien weet niemand, maar we blijven gedreven voortdoen. Hopelijk kunnen de operatiekwartieren snel ten volle opstarten en komen de herstellingen terug vlot binnen.”

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info