IMG 0433

Sonoscape lanceert P60 !

Vorige week werd het nieuwste paradepaardje van Sonoscape op Medica te Düsseldorf gelanceerd, en zal tevens uit te testen zijn tijdens RSNA te Chicago. Als één van de vooraanstaande ultrasound-fabrikanten heeft Sonoscape ook deze keer sterk ingezet op haar innovatieve karakter.

Met de P60, ondersteund door het WIS+ platform, biedt hun vlaggenschip een uitzonderlijke beeldkwaliteit en gebruiksgemak. Dit in combinatie met state-of-art artificiële intelligentie. De AI functies zijn zowel voor abdominale, gynaecologie als algemene beeldvorming van toepassing.

Het WIS+ platform zet sterk in op ‘Big Data’ en ‘Deep learning’ technologie om specialisten te helpen nog meer accurate vaststellingen en aanbevelingen te doen in nog minder tijd.

Het achterliggende algoritme is gebaseerd op informatie dat verzameld werd uit méér dan 10.000 cases met het doel specialisten te assisteren bij het detecteren van borst- en schildklier tumoren.

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info