Shutterstock 2066252090 1

VACATURE: Administratief-Financieel bediende

DL Medical is een Belgisch bedrijf uit Waregem met een aanbod aan allerhande oplossingen met betrekking tot chirurgisch instrumentarium en medische toestellen:

- Verkoop van nieuw instrumentarium en herstel van bestaand instrumentarium
- Ontwikkeling en productie van eigen ontwerp of maatwerk allerhande
- Verkoop van nieuwe en gereviseerde starre en flexibele endoscopen
- Herstel van starre en flexibele endoscopen en herstel van echografische sondes

Jouw nieuwe functie

In deze job ben je verantwoordelijk voor het financiële beheer van A tot Z. Dit wil zeggen dat je er op toeziet dat de prijzen van offertes en facturen steeds correct blijven doorheen het volledige ERP-proces. Bij onregelmatigheden of fouten neem je contact op met leveranciers/klanten. Je volgt de betalingen nauwlettend op en staat in voor het debiteurenbeheer. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid om enkele belangrijke facilitaire contracten te herbekijken. Tot slot bereid je boekhoudkundige taken voor en bied je ondersteuning aan de zaakvoerder en de collega’s waar nodig en stel je jezelf flexibel op naar taken toe.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn ?

  • Je hebt interesse in de financiële en administratieve werking van een KMO en hebt idealiter een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je bent vlot in het Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Frans en Engels.
  • Je bent analytisch ingesteld en werkt graag met cijfers.
  • Je bent een echte teamplayer en kan zowel in team als zelfstandig werken.
  • Je hebt kennis van MS Office en hebt bij voorkeur ervaring met een ERP systeem.
  • Jouw proactiviteit en analytisch vermogen zorgen ervoor dat je proactief enkele verbeteringen voorstelt, daar waar mogelijk.

Wat krijg je hiervoor terug ?

  • We bieden jou een boeiende functie met afwisseling. Je kan zowel deeltijds als voltijds aan de slag met een contract van onbepaalde duur. Bij deeltijdse tewerkstelling ben je elke dag aanwezig (uurrooster is bespreekbaar).
  • Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met ervaren team van leuke collega’s.
  • We bieden een zelfstandige functie waarbij je niet enkel kan meebouwen aan de toekomst van het bedrijf maar ook letterlijk kan meehelpen nadenken over de organisatie van de nieuwbouw in 2022.

Zin om erin te vliegen?

Stuur je CV dan snel door naar talent@dlmedical.eu

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info