Vaciopakm

VacioPak

“Het voorkomen van perforaties door een analyse van de oorzaken, garandeert de integriteit van de steriele medische hulpmiddelen. Het vermogen om perforaties te detecteren, is afhankelijk van de aard van de vellen, cellulose of synthetisch, en de grootte van de perforaties. De keuze van een type vel in vergelijking met het andere vereist een reflectie tussen problemen van weerstand en niet-detectie van perforaties. Ongeveer 30% van de geperforeerde verpakkingspapieren zou niet worden gedetecteerd vóór gebruik in de operatiekamer. Dit cijfer moet worden vergeleken met een vergelijkbare leksnelheid voor herbruikbare containers die zijn getest in de waterlektest. Observatie met het blote oog blijft onvoldoende om perforaties in de verpakkingsbladen te detecteren en er moeten nieuwe methoden worden ontwikkeld.” (Vallée, J. & Lambert, C., (Automne 2019 #112). Feuilles d’emballage: attention aux trous!, Stérilisation magazine, p. 22-23)

En net voor die nieuwe methode kan u bij DL Medical terecht voor een vacuümopslag- en transportsysteem dat helpt de integriteit van uw steriele barrière te beschermen, waardoor uw instrumenten steriel blijven. VacioPak van Enthrall Medical dient ook als fixatie en bescherming tijdens het transport van flexibele endoscopen. Dit systeem heeft bewezen geld te besparen voor de sterilisatieafdelingen over de hele wereld door geannuleerde operaties te vermijden en steriele sets opnieuw te verwerken.

Zeg nee tegen:
• Onverwachte niet-steriele sets vóór de operatie
• Resulterende vertragingen
• Onnodige verwerkingskosten
• Tijd verspild aan in- en uitpakken

Zeg ja tegen:
• Veilige opslag en transport van verpakte steriele instrumenten
• Langere houdbaarheid van steriele sets
• Duidelijke indicatie vooraf van beschadigde verpakking
• Betrouwbaarheid en kostenbesparingen

In vergelijking met het gebruik van containers is VacioPak een kosteneffectieve methode en een veilige oplossing voor opslag en transport van verpakte steriele instrumenten, alsook fixatie en bescherming van flexibele endoscopen tijdens transport.

Contacteer ons gerust voor een demo.

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info