Jules Bayubahe1

"Een samenwerking met veel voldoening"

Jules Bayubahe is werkzaam op de biomedische dienst van het Universitair en Psychiatrisch Ziekenhuis van Mons-Borinage. Deze afdeling vertrouwt de reparatie van haar endoscopische camera’s en ultrasone sondes toe aan DL Medical.

"Ik ben heel tevreden met onze samenwerking. DL Medical zorgt sinds het begin van onze samenwerking permanent voor een optimale kwaliteitsservice". Het bedrijf dat is gevestigd in Waregem is van Vlaamse origine, wat kan leiden tot het ontstaan van een bepaalde taalbarrière. Maar Jules Bayubahe stelt gerust : "Dit is absoluut niet het geval. We hebben heel weinig contact met de administratieve medewerkers van het bedrijf, want we hebben een vaste contactpersoon die altijd ter beschikking is en heel goed Frans spreekt. We hebben nog nooit problemen ondervonden." Dat verklaart volgens hem ook waarom zijn afdeling het niet erg vindt dat DL Medical een Duitse partner inschakelt voor haar reparatieactiviteiten.

Tijdens de herstelling van instrumenten kan het ziekenhuis steeds een beroep doen op een gratis service met leenmateriaal, met gratis verzekering. "Voor ons is het gratis lenen van apparatuur tijdens de reparatie een echte meerwaarde. Onze artsen moeten ten allen tijde kunnen rekenen op betrouwbare instrumenten, zodat we de continuïteit van de kwaliteit van de apparatuur waarborgen."

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info