KDS Ziekenhuis Moeskroen 040321 5

"Efficiëntie en nabijheid"

Ing. Jérémie Leleu is technisch- en biotechnisch manager van het ziekenhuis in Moeskroen. Hij werkt al vele jaren samen met DL Medical voor diverse diensten. "Ik heb verschillende herstellers gehad, maar ik was nooit echt tevreden met hun diensten. DL Medical biedt hersteldiensten aan voor een breed scala aan merken en modellen, en we zijn heel erg tevreden."

Een representatief voorbeeld voor hem is de diversiteit aan handonderdelen en turbinemerken die de tandheelkundeafdeling gebruikt. "Het feit dat DL Medical instrumenten van verschillende merken herstelt, is voor ons een echte aanwinst. We stellen het ook op prijs dat DL Medical al onze vragen kan beantwoorden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de ISO13485- en CE-certificaten essentieel zijn voor ons omdat we onderworpen zijn aan ACI-accreditatie."

"Tandheelkunde is slechts een voorbeeld van de diensten die we bij DL Medical gebruiken. We vertrouwen ze ook het herstel van onze instrumenten toe, Phaco-handonderdelen, rigide optieken,..." Sinds vorig jaar heeft het ziekenhuis ook het herstel van zijn sondes toevertrouwd aan DL Medical. "We vertrouwen hen het herstel toe van sondes die niet vallen onder de contracten die ons aan Philips linken en we zijn heel tevreden met deze samenwerking."

Het moet gezegd worden dat DL Medical bijzonder democratische tarieven biedt. Als hoofd van het biotechnisch team is Jérémie ook verplicht om de kosten van zijn service te beheersen door de tarieven van de verschillende herstellers en leveranciers in de markt te vergelijken. "Deze techniek bespaart ons minstens 2000 tot 3000 euro in vergelijking met een traditionele omruilprocedure."

"Tot slot ben ik blij met onze samenwerking, niet in de laatste plaats vanwege de kwaliteit van de dienstverlening van DL Medical. De combinatie van efficiëntie en nabijheid."

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info