KDS RZ Tienen 110920 2

“Draadmandjes op maat vermijden breuken”

Het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen is zo enthousiast over de dienstverlening van DL Medical dat het er heel nauw mee samenwerkt. “We kopen er nieuw instrumenterium aan, kloppen er aan voor herstellingen en lieten onlangs ook een draadmandje maken voor de fixatie van oftalmologie-instrumenten”, vertelt Katrien Van Tendeloo. Zij is Diensthoofd Centrale Sterilisatie.

“Doorslaggevend in de beslissing om onze oftalmologie- en stomatologie-handstukken bij DL Medical aan te kopen is de mix van snelheid en service”, steekt Katrien van wal. “Onlangs bestelden we Meisinger-boortjes. DL Medical zat niet alleen goed van prijs, maar ook op het vlak van klantgerichtheid. Onze vaste contactpersoon Ben komt hier zelf langs voor leveringen en afhalingen. Als hij een levertermijn doorgeeft, wordt die gegarandeerd gehaald. En bovendien kunnen we ook een beroep doen op DL Medical voor herstellingen van instrumenten die niet van bij hen komen of voor instrumenten buiten het algemeen instrumentarium, zoals de boorkoppen van KaVo. Onze artsen zijn in elk geval ook tevreden over de kwaliteit van de reparaties.”

Meedenken

DL Medical bood het ziekenhuis ook een oplossing voor de vervanging van loden handen. De exemplaren die ze aanbieden van het merk Arex, bevatten geen lood meer. “Daardoor zijn er minder breuken en gaan ze langer mee. Die nieuwe handen zijn ook minder zwaar, waardoor ze makkelijker hanteerbaar zijn”, klinkt het bij Katrien.

Onlangs liet het ziekenhuis ook mandjes maken op maat van een aantal oftalmologie-instrumenten. “Dat zijn delicate en dure instrumenten. Omdat ze zo fijn zijn – ze zijn bedoeld voor oogoperaties – heeft een klein ongelukje snel een breuk tot gevolg. Daarom hebben we mandjes laten maken met een dekseltje, zodat die instrumenten gefixeerd worden. DL Medical deed dat kwalitatief en vrij snel. Door die investering hopen we te besparen op herstellingen van die instrumenten.

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info