M Hostyn

“Uitstekende opvolging”

Het ziekenhuis van Moeskroen maakt al langer gebruik van de diensten van DL Medical. Aankoopmanager Myriam Hostyn legt uit: "We vertrouwen al onze herstellingen toe aan DL Medical: instrumenten, optieken, tandheelkundige handstukken en andere. Ook voor de aankoop van Calzuro klompen en instrumenten van merken die aan onze eisen voldoen, wenden wij ons tot DL Medical. Om het sterilisatiewerk te vergemakkelijken hebben we een statiegeldsysteem opgezet voor basisinstrumenten.”

“We zijn tevreden met de kwaliteit van de instrumenten van de merken die Dieter Lembrechts van DL Medical ons aanbiedt. We zijn nooit op onze garantie aangewezen. Toegang tot een catalogus die uit verschillende merken bestaat, is ook een pluspunt, omdat we hiermee aan de meeste van onze behoeften kunnen voldoen. Indien nodig brengt de vertegenwoordiger een aantal demo’s.” Een voordeel dat Myriam Hostyn verder beschrijft: "Chirurgen en artsen moeten de verschillende aangeboden instrumenten kunnen hanteren om ervoor te zorgen dat ze aan hun verwachtingen voldoen."

Myriam vervolgt: “We hebben CE-conformiteitscertificaten nodig voor elk medisch hulpmiddel dat het ziekenhuis binnenkomt. DL Medical heeft ons geholpen bij het zoeken naar gelijkwaardigheid voor de vervanging van niet CE-gemarkeerde instrumenten. ISO's zijn bij ons nog niet essentieel en wij ontvangen deze documenten zonder problemen.”

Kwaliteitsvolle herstellingen

In het verleden vertrouwde het ziekenhuis de herstellingen van zijn basisinstrumenten toe aan een ander bedrijf. “We waren niet 100% tevreden over de service van onze voormalige leverancier voor starre optieken. Daarom begonnen we deze herstellingen aan DL Medical toe te vertrouwen.”

Myriam Hostyn heeft een vaste contactpersoon die 1 à 2 keer per week naar het ziekenhuis komt. "We vragen aan hem om langs te komen zodra de sterilisatieafdeling of andere diensten onze instrumenten bezorgen voor reparatie. Ook voor het opstellen en opvolgen van offertes komen wij soms in contact met interne administratieve werknemers. Ik heb nog nooit de minste taalbarrière gevoeld."

Kortom, het ziekenhuis van Moeskroen is erg tevreden over de samenwerking met DL Medical. Myriam besluit: "Ja, de samenwerking is uitstekend. Zowel de opvolging, als de offertes, informatie over herstellingen, facturatie en de kwaliteit van de communicatie."

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info