KDS ZNA Jan Palfijn Merksem 110920 5

"Transparante communicatie"

Voor Aurelia Herreman loopt de samenwerking met DL Medical van een leien dakje. “We zijn supertevreden over de service: onze vaste contactpersoon is behulpzaam, komt zelf instrumenten ophalen, en communiceert transparant”, vertelt de materiaalmeester in het operatiekwartier van ZNA Jan Palfijn in Merksem.

ZNA Jan Palfijn doet al jaren een beroep op de herstelservice van DL Medical. “Het is een groot voordeel dat Ben, onze contactpersoon bij DL Medical, zelf instrumenten komt ophalen voor herstelling. Dat zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Hij is altijd bereid om te helpen, is heel professioneel en communiceert transparant: als iets niet hersteld kan worden, zegt hij dat ook eerlijk”, vindt Aurelia.

Ook de aankoop van nieuw instrumentarium gebeurt regelmatig bij de Waregemse onderneming. “Het gaat dan vooral om basisinstrumenten voor operaties, zoals scharen of naaldvoerders, maar ook specifieke instrumenten kunnen we bij hen krijgen. Het is handig dat het bedrijf meerdere merken aanbiedt, op die manier kan je altijd aan bepaalde instrumenten raken. De prijs ligt meestal voordeliger dan bij andere firma’s en we zijn ook tevreden over de kwaliteit. Op de fabrieksgarantie moesten we nog maar één keer een beroep doen; dat was zeer uitzonderlijk.”

Aanpassingen aan een instrument om compatibiliteit met een ander instrument te verkrijgen blijkt voor hen ook geen probleem. “Dat soort maatwerk kostte bij DL Medical minder dan de aankoop van een nieuw instrument bij een andere firma”, verduidelijkt Aurelia.

Als we vragen of ze echt geen verbeterpunten ziet, antwoordt ze: “Wij zijn echt heel tevreden; alles loopt heel goed. Het enige wat misschien nog beter zou kunnen, is de snelheid van de reparaties. Maar daarvoor is DL Medical natuurlijk afhankelijk van andere bedrijven”, besluit ze.

Combined Shape Created with Sketch. Terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info